На одному з напрямків ЗСУ знищили десятки росіян

0
На одному з напрямків ЗСУ знищили десятки росіян
На Таврійському напрямку за добу загальні втрати армії РФ склали 147 осіб, знищено 6 одиниць військової техніки противника.

Про це повідомив командувач оперативно-стратегічного угруповання військ «Таврія» бригадний генерал Олександр Тарнавський.

«Сили оборони України продовжують наступальні операції на Мелітопольському напрямку. Маємо частковий успіх західніше Вербового», - заявив він.

За словами Тарнавського, протягом минулої доби ворог завдав 8 авіаційних ударів, провів 18 бойових зіткнень, окрім того здійснив 455 артобстрілів.

Командувач поінформував, що підрозділи ракетних військ та артилерії зі складу ОСУВ «Таврія» протягом доби виконали 795 вогневих завдань.

«Загальні втрати ворога склали 147 осіб. Знищено 6 одиниць військової техніки противника. Зокрема, два танки, три ББМ та одну артилерійську систему. Також злетіли у повітря три склади боєприпасів ворога», - зазначив він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні