У Луцьку під час комендантської години на місці ДТП затримали чоловіка

1
У Луцьку під час комендантської години на місці ДТП затримали чоловіка
Патрульні виявили, ймовірно, наркотичні речовини у громадянина, який приїхав на місце ДТП, щоб підтримати друга, який потрапив в цю автопригоду.

Про це повідомили у патрульній поліції Волині.

ДТП трапилася вчора, 10 жовтня. Внаслідок автопригоди авто перекинулося на дах. Коли патрульні опрацьовувати цю ситуацію, на місце події на таксі прибули також товариші одного з її учасників, попри те, що була вже комендантська година. Чоловіки поводилися підозріло, і це дало інспекторам достатньо підстав вважати, що вони можуть мати з собою заборонені або обмежені в обігу речовини чи речі.

Було прийнято рішення провести щодо громадян поверхневу перевірку, і в одного з них патрульні й справді виявили згорток паперу з рослинною речовиною зеленого кольору, зовні схожою на наркотичну.

На місце події інспектори викликали слідчо-оперативну групу, адже за незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту передбачена кримінальна відповідальність.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
В Києві ночами гасають і по кабаках тусуються і нічого їм за це.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні