У Волинській області на трасі три авто переїхали лося

0
У Волинській області на трасі три авто переїхали лося
На трасі «Київ-Ковель-Ягодин» на Волині три автомобілі переїхали лося. Спершу його збила Skoda, тоді вже на лежачу тварину наїхала вантажівка, а після цього сталась третя аварія: на лося наїхав УАЗ.

Про це пише ZAXID.NET.

Як повідомила у коментарі речниця патрульної поліції Волині Ольга Коваленко, аварії стались близько 19:00 у вівторок, 10 жовтня біля села Люблинець, що за декілька кілометрів від Ковеля.

«На автодорозі М-07 “Київ-Ковель-Ягодин” водій автомобіля Skoda не вибрав безпечної швидкості руху та здійснив наїзд на тварину, а саме лося. Після чого згодом на лежачу тварину здійснив наїзд автомобіль марки DAF із напівпричепом», – зазначила Ольга Коваленко.

Після цього на тварину наїхав ще один автомобіль – УАЗ, водій якого після наїзду не впорався із керуванням, з’їхав у кювет і перекинувся. Відомо, що постраждалих внаслідок аварії не було, тож кримінальне провадження не відкривали.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні