У Луганській області росіяни задушили військових ременем

0
У Луганській області росіяни задушили військових ременем
На Луганщині російські окупанти вбили своїх же двох побратимів – вони задушили військовослужбовців ременем.

Про це повідомляє український журналіст Андрій Цаплієнко, пише Апостроф.

За його словами, подвійне вбивство рашисти скоїли у селищі Мілове, що на Луганщині.

«Кілька російських військових з в/ч 11740 (м.Алейськ, Алтайський край) придушили ременем своїх же співслужбовців Дмитра Коробіцина, 1980 р.н., та Даміра Мазитова, 1983 р.н. Один з Пермського краю, другий з Приморського», - йдеться у повідомленні.

Командири солдатів намагаються справу «зам'яти» та прикривають вбивство нетверезою бійкою. Проте відомо, що загиблі перед цим намагалися розібратися з обставинами смерті рідного брата Мазитова, Рафаеля, де також було «нечисто». Досить ймовірно, що командування вирішило позбутися проблем, шляхом усунення людей.

Згідно з інформацією українських спецслужби, усі документи щодо цієї справи наразі посилено фальсифікуються з метою уникнення можливого резонансу у російському суспільстві.







Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні