У Волинській області раптово помер волонтер

0
У Волинській області раптово помер волонтер
Пішов з життя син депутатки Колківської селищної ради і волонтер Денис Сидорчук.

Про це у середу, 11 жовтня повідомили у Колківській громаді та друзі чоловіка у фейсбуці, пише ВСН.

Відомо, що Денис Сидорчук важко хворів.

«Колектив Колківської селищної ради, виконавчий комітет та депутатський корпус висловлюють щирі співчуття депутату Колківської селищної ради - Марії Сидорчук з приводу передчасної смерті сина Дениса. Шановна Маріє Михайлівно, важко знайти слова втіхи, коли зупиняється серце рідної дитини, хай Господь Бог дасть Вам та Вашій родині сил і терпіння пережити цей тяжкий період. Нехай світлий спомин про Дениса назавжди залишиться у серцях рідних, близьких, всіх, хто його знав, любив та шанував. Вічна і світла пам’ять. Поділяємо Ваше горе, сумуємо разом з Вами, підтримуємо Вас у годину скорботи...», - повідомили у громаді.

«Вічна пам'ять тобі, друже Денис Сидорчук! Незважаючи на свій стан і пересування в кріслі колісному, ти був патріотом, волонтером, доброю і світлою людиною, таким ти і залишишся в нашій пам'яті. Скільки всього завдяки тобі,було відправлено на фронт до захисників,це не перелічити... Царство небесне тобі, друже!», - пише Іван Джердж.

«Пішла з життя світла людина, з активною життєвою позицією, добрими помислами та справами, з чуйним та добрим серцем. Ніколи не відмовить, ніколи не відкладає на потім... Все - сьогодні і зараз... Вічна пам'ять та Царство Небесне тобі, Денисе, нехай Господь оселить твою душу в оселях праведних. Щирі співчуття рідним та близьким», - повідомила Олеся Сидорчук.

«Вічна світла пам'ять хорошій людині, справжньому патріоту України, найкращому волонтеру, який був відданий своїй нелегкій справі і завзято працював на благо нашої країни. Вічна шана і вдячність Денис Сидорчук за допомогу, підтримку, пораду. Ти був людиною з великим, щирим, добрим серцем. Боляче усвідомлювати, що тебе немає з нами. Нам тебе не вистачатиме. Ти назавжди залишишся в нашій пам'яті та наших серцях. Спочивай з Богом. Вічна пам'ять! Царство Небесне ! Щирі співчуття рідним!», - написала Тетяна Сокол.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні