Хто з рф завжди приносить Україні проблеми: прізвище, яке мало хто знає

0
Хто з рф завжди приносить Україні проблеми: прізвище, яке мало хто знає
Очільник української розвідки Кирило Буданов розповів, що в Росії є одна людина, яка постійно приносить проблеми для відомства. Наразі цей російський генерал перебуває у лавах федеративної служби безпеки країни-агресорки.

Про це пише 24 канал.

Зокрема, наразі ця людина у Кремлі займається активними операціями на території нашої держави. Однак цей російський генерал не єдиний, хто має вплив на рішення щодо продовження війни проти України.

Кирило Буданов спочатку відмовився назвати прізвища російського генерала, який є найбільшим супротивником для України. Однак начальник українського відомства наголосив, що все ж є людина, яка завдає найбільших проблем нашій державі.

«Це генерал Беседа (керівник 5 служби фсб – 24 Канал). Дуже проблемна людина. Він багато зла накоїв для України. Ну нічого, час все розставить», – зазначив очільник ГУР МО.

Буданов також розповів, що генерал Беседа дійсно після початку повномасштабного вторгнення Росії перебував у СІЗО, і його відсторонили від виконання обов'язків. Однак згодом усе налагодилося.

«Зараз він займається своєю роботою, на жаль, зовсім не на користь Україні», – сказав очільник розвідки.

Крім того, Буданов зазначив, що у Кремлі також з економічних питань вплив має Сєргєй Кирієнко, який нині є першим заступником керівника адміністрації Путіна. Водночас на рішення Кремля також може впливати Антон Вайно, який очолює відповідну адміністрацію.

«Мало хто в нашій країні таке прізвище знає. Але насправді його вплив величезний»,
– наголосив Буданов.

Наостанок він сказав, що у військовому блоці свій вплив зберіг міністр оборони країни-агресорки Сєргєй Шойгу.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні