Українців попередили про те, що країну захищатиме кожен

0
Українців попередили про те, що країну захищатиме кожен
Навіть якщо людини немає в реєстрі військовозобов'язаних, то її «цифровий слід» є в інших українських реєстрах, і держава за потреби її відслідкує, тому мобілізації уникнути не вдасться.

Про це сказала заступник міністра оборони України Наталія Калмикова в ефірі телемарафону, пише УНІАН.

Вона зазначила, що сьогодні дуже важливо мати обмін інформацією між реєстрами.

«Обмін даними між реєстрами, над чим зараз працює цифрова команда Міністерства оборони, спростить і проходження процедур в ТЦК (Територіальних центрах комплектування та соціальної підтримки - УНІАН)», - сказала Калмикова.

За її словами, зараз триває процес унормування питання обміну інформації між реєстрами.

«Держава зможе тоді бачити кожну людину. Якщо навіть її немає в реєстрі військовозобов’язаних, то є інші реєстри, де в будь-якому разі цифровий слід є», - зазначила вона.

Говорячи про мобілізацію, Калмикова зазначає, що це «питання ціннісне». За її словами, має бути розуміння, що Україну доведеться захищати кожному і краще прийти самому в ТЦК «і знайти той підрозділ, в якому хочеш служити і мобілізуватись саме до нього», Вона наголосила, що це «найкращий шлях».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні