На війні загинули семеро військових з однієї області

0
На війні загинули семеро військових з однієї області
На війні від рук росіян продовжують гинути найкращі сини Вінниччини – мужні захисники. На цей раз стало відомо про загибель вісьмох воїнів.

Про це повідомляє I-VIN.INFO.

У боях за Україну 11 жовтня загинув мешканець с. Війтівка Бершадської громади Замковий Олександр Григорович.



На Сході України 10 жовтня загинув мешканець Вороновицької громади Самикін Сергій Андрійович. Захиснику було 19 років.



Під час виконання бойового завдання на Запоріжжі внаслідок артилерійського обстрілу вогневої позиції 11 жовтня загинув мешканець Калинівської громади Сергій Гальченко. Радівка. Після закінчення школи поступив на навчання до Вінницького аграрного університету. Мав незакінчену вищу освіту. До війни працював у компанії «Екосфера», потім будівельником, був справним майстром. До війська Сергія Гальченка мобілізували у березні нинішнього року. На війні служив танкістом.



На Донеччині загинув уродженець Люлинець Калинівської громади Юрій Українець. Захиснику було 26 років. Спочатку була строкова служба, а з 2019 року юнак підписав контракт зі Збройними силами України. З перших днів повномасштабної війни в Україні захисник став на захист Вітчизни.



Під час виконання бойового завдання 1-го вересня на Запоріжжі Олександр Осадчук отримав важкі поранення. Більше місяця лікарі боролися за його життя у Запоріжжі, Дніпрі та Києві. Та боєць помер 11 жовтня. У 2014-му році перебував у зоні АТО. З квітня 2022-го його призвали до лав ЗСУ. Був сапером інженерно-саперного відділення інженерно-саперного взводу інженерно-саперної роти групи інженерного забезпечення однієї з військових частин. Мав звання «старший солдат».



На Запоріжжі 9 жовтня загинув мешканець Ямпільської громади Брижак Віталій Миколайович. Солдат механізованого взводу однієї із військових частин ЗСУ.



Георгій Голубов став до лав Збройних сил України за покликом власного серця. Був сапером у 128-ій окремій гірсько-штурмовій бригаді. Бойовий шлях воїна розпочався понад рік тому у Бахмуті, а закінчився на Запорізькому напрямку. Він загинув 4 жовтня під час виконання військового завдання. Йому було 35 років.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні