У розвідці назвали, коли та чим рф планує масовано бити по Україні

0
У розвідці назвали, коли та чим рф планує масовано бити по Україні
Представник Головного управління розвідки Міноборони Андрій Юсов розповів про те, коли і чим російські окупанти планують масовано бити по Україні.

Про це він повідомив в ефірі інформаційного марафону, пише Главред.

Ворог останнім часом в більшості завдає ударів дронами-камікадзе, причому ракет використовується менше.
При цьому представник української військової розвідки не виключив, що ворог накопичує ракетний арсенал для можливості нанесення ударів по енергетичній інфраструктурі України.

За його словами, це може статися, коли буде настання холодів і з початком зимового періоду, тому необхідно бути готовим до нових атак на цивільні і критичні об'єкти.

"Це ймовірний сценарій. Думати, що маніяк не буде повторювати спроб здійснювати таки терористичні атаки цієї зими - підстав ніяких немає. Тому війна триває, Україна продовжує боротьбу, продовжує звільнення власних територій, а це означає, що держава-агресор може продовжувати свої терористичні удари", – додав Юсов.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні