Рф хоче окупувати одну з областей України до кінця року

0
Рф хоче окупувати одну з областей України до кінця року
Російські окупанти встановили нову дату виходу на адміністративні кордони Донецької області - це 31 грудня. Саме тому для них важливо взяти Авдіївку.

Про це в ефірі "Українського радіо" розповів керівник Авдіївської міської військової адміністрації Віталій Барабаш, пише ТСН.

"Вони поставили чергову дату виходу на адміністративні кордони Донецької області. Тепер це 31 грудня. Тобто до кінця року їм поставлена задача вийти на адмінкордони Донецької області. Вони розуміють: якщо взяти висоту Авдіївки, то далі вже їм буде простіше дійти до Покровська, і так далі. Тому Авдіївка для них вкрай важлива", - наголошує він.

Барабаш наголошує, що протягом останніх днів армія РФ досить сильно активізувались на Авдіївському напрямку. Втім, українська лінія оборони стоїть. Окупанти намагаються, захопити висоти, аби не дати ЗСУ "контролювати дуже серйозну ділянку фронту біля Донецька - це понад 50 кілометрів лінії фронту".

"Напевно, одне з найголовніших для них (росіян - Ред.) - їм була потрібна бодай якась "перемога". Отаннім часом з цим у них якось не дуже. Саме для цього була вибрана Авдіївка, яка від 2014 року поруч. Втім, незламна, яку вони не можуть взяти. Що тільки вони не робили за ці всі роки - нічого в них не виходить", - наголосив Барабаш.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні