Росіяни стягують свої сили у напрямку великого українського міста

0
Росіяни стягують свої сили у напрямку великого українського міста
Командувач Сухопутних військ ЗСУ генерал-полковник Олександр Сирський провів зустріч з командирами частин і підрозділів у зоні відповідальності оперативно-тактичного угруповання військ "Лиман".

Про це повідомляє Military Media Center, пише Главред.

"З метою вивчення обстановки і прийняття оперативних рішень працював у військових частинах, які ведуть оборону в смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання військ "Лиман". Зустрівся з командирами частин і підрозділів, заслухав доповіді про поточну обстановку. На місці були прийняті рішення щодо подальших дій і вирішено ряд проблемних питань", - підкреслив він.

Разом з тим, командувач Сухопутних військ ЗСУ зазначив, що в останні дні ситуація на Куп'янському та Лиманському напрямках суттєво загострилася.

"Противник, після завданих йому втрат, за два місяці відновився і почав активні наступальні дії в районі Макіївки, а потім і на Куп'янському напрямку. Тривають важкі бої", - повідомив Сирський.

Також він зазначив, що головною метою росіян є розгром угруповання, а також оточення Куп'янська в Харківській області і вихід на рубіж річки Оскіл. Кожен день ворог веде щільний вогонь з мінометів і артилерії по позиціях українських військ, а також здійснює десятки атак силами штурмових груп за підтримки бронетехніки. Однак, українські захисники дають гідну відсіч росіянам і ті зазнають значних втрат, не досягаючи суттєвих успіхів.

Також Сирський провів зустріч з військовослужбовцями, які виконують бойові завдання і подякував їм за "мужність, стійкість, героїзм, зразкове виконання свого військового обов'язку".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні