Рф будує нове залізничне сполучення до українського міста

0
Рф будує нове залізничне сполучення до українського міста
Росія веде будівництво нової залізничної гілки до тимчасово окупованого Маріуполя, щоб скоротити час поставок для своїх військових на запорізькому напрямку фронту.

Про це в соцмережі Х (колишній Твіттер) повідомило Міністерство оборони Британії із посиланням на дані розвідки, передає Укрінформ.

Як зазначається, залізнична логістика продовжує залишатися життєво важливим компонентом у підтримці вторгнення Росії в Україну. РФ використовує свої залізничні мережі для переміщення боєприпасів, бронетехніки, палива та особового складу в Україну.

Залізнична мережа на окупованих територіях України залишається в основному життєздатною, але вразливою до спорадичних атак української артилерії, ракет та диверсій. У попередніх конфліктах виснаження залізничного транспорту вимагало цілеспрямованої, тривалої та повторюваної атаки повітряних та/або наземних сил, пише британська розвідка.

«Росія майже напевно продовжує підтримувати та вдосконалювати свої залізничні лінії сполучення в Україні та будує нову залізничну гілку до Маріуполя, що скоротить час у дорозі для поставок на запорізькому напрямку фронту», - йдеться у зведенні.

Наголошується, що Росія використовує цивільних підрядників і обладнання для завершення цього проєкту, ймовірно, розраховуючи, що це ускладнить зусилля з ураження цілей та збереже можливості військових залізничних військ для виконання термінових завдань в інших місцях.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні