«Не буде все добре»: відома військова емоційно звернулася до українців

0
«Не буде все добре»: відома військова емоційно звернулася до українців
Захисниця "Азовсталі" Катерина Поліщук "Пташка" написала емоційний допис, у якому закликала українців не забувати, що війна триває, і допомагати захисникам.

Про це вона написала в Instagram, повідомляє ТСН.

«Не пишіть мені. Не пишіть мені: «тримайся», «все буде добре», «чмоні», «ви їх переможете». Не буде все добре. Ми несемо важкі втрати», – зазначила Поліщук.

Вона закликала українців не забувати про необхідність донатити на армію і присоромила, що багато людей про це забули.

«Не пишіть мені, якщо не хочете підтримати нашу перемогу. Я не втомилась воювати. Я втомилась вигадувати щось оригінальне, щоб знайти кошти на першочергові потреби: дрони спостереження та враження ворожої техніки.

Не пишіть мені «ти молодець, ми віримо і молимось». Поділіться своєю кавою, хлібом чи новим чохлом на телефон. Зробіть торт на весілля на один ярус меншим. Сходіть на однотонний манікюр без дизайну. Викуріть на цигарку менше. Поділіться кількома гривнями, щоб не шукати рублі на шматок хліба в ярмі», – сказала «Пташка».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні