У Маріуполі загадково помирають росіяни : у чому причина

1
У Маріуполі загадково помирають росіяни : у чому причина
У тимчасово окупованому Маріуполі серед окупантів здійнялася паніка через збільшення «загадкових смертей»: армію РФ труять та ліквідують різними методами.

Про це заявив радник мера тимчасово окупованого Маріуполя Петро Андрющенко, пише УНІАН.

Окупанти заявляються, що за тиждень було знищено 26 військових РФ. За цей період сталося мінімум 3 випадки, коли окупантів тим чи іншим шляхом знищили.

«Кілька днів тому невідомі влаштували масове отруєння нашим бійцям. Загинуло 9 людей, госпіталізовано ще 12... Також у Маріуполі за останні дні було здійснено два напади на казарми», - скаржаться окупанти.

В останньому випадку знищили 17 військових, поранили ще 11. Таким чином, за останній період до моргу відправилося плюс 26 солдатів РФ. Андрющенко назва цю подію "окремим героїчним епосом Маріуполя".

«Додаємо в математику - загалом за літо та два місяці осені Маріупольським Спротивом ліквідовано понад 40 окупантів різними шляхами», - заявив Андрющенко.

Також дані про масове отруєння та ліквідацію 26 окупантів підтвердив зранку 16 жовтня «Маріуполь. Спротив».

«Ми готові і далі годувати нових російських солдат та офіцерів, що зайшли для підготовки та поповнення. Окрема вдячність ФСБ за розпорошення уваги в інший бік», - зазначили там.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
16

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Додомоньки, москалики!
Будете жити! В тюрми є ворота, а в труни дверей нема.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні