Путін заявив про готовність до переговорів: чого він хоче

0
Путін заявив про готовність до переговорів: чого він хоче
Глава країни-окупанта Росії Володимир Путін «не побачив» великих втрат у лавах російських підрозділів під час розв'язаної проти України війни, але заявив про нібито безрезультатний контрнаступ ЗСУ. При цьому він заклянчив у Києва перемовини за «китайським сценарієм».

Про це пише Главред.

«З 4 червня триває контрнаступ. Поки що результатів немає, є лише величезні втрати - у співвідношенні приблизно один до восьми», - сказав Путін у ефірі Центрального телебачення Китаю.

Жодних аргументів чи підтверджень керівник країни-агресора не наводив.

Крім того, Путін заявив, що Кремль підтримує китайський так званий мирний план, який не передбачає виведення російських військ з України і покарання агресора.

«Ми високо цінуємо ці пропозиції. Я вважаю, що вони цілком реалістичні, у всякому разі, могли б бути покладені в основу мирних домовленостей», - додав глава Кремля і звинуватив Україну в тому, що вона «не бажає вести будь-які перемовини».

На «думку» Путіна, Україна, мовляв, сама повинна заявити про «готовність до таких перемовин».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні