В ДТП у Львівській області травмувались четверо волинян, серед них діти

0
В ДТП у Львівській області травмувались четверо волинян, серед них діти
На Львівщині біля села Ходорківці сталась аварія. Перекинувся автомобіль "Лексус". Внаслідок ДТП отримали травми четверо людей, серед них двоє дітей.

Про це повідомили в Нацполіції Львівщини.

Аварія сталась 15 жовтня близько 17 години на автодорозі "Львів-Івано-Франківськ-Мукачево". Як попередньо встановили правоохоронці, 40-річна водійка автомобіля "Лексус", жителька Волинської області, не впоралась з керуванням, виїхала за межі проїзної частини, після чого автівка перекинулася.

Внаслідок ДТП водійка та троє її пасажирів: 11-річна дівчина, 14-річний хлопець і 39-річний чоловік, отримали травми. Їх доправили до медичних закладів. Усі травмовані — жителі Волинської області.

Слідчі відкрили кримінальне провадження через порушення правил безпеки дорожнього руху. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті — обмеження волі строком до трьох років. Також водійку можуть побавити прав строком на три роки.

Правоохоронці встановлюють обставини події.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні