ЗСУ на одному з напрямків влаштували для росіян пекло

0
ЗСУ на одному з напрямків влаштували для росіян пекло
На одному з напрямків підрозділи ЗСУ знищили багато живої сили та техніки противника, серед якої танки, гармати та цілі пункти боєпостачання.

Про це повідомляє пресслужба Сил оборони півдня.

За минулу добу у зоні відповідальності цих підрозділів Збройних сил України ліквідовано 46 окупантів.

Українським захисникам вдалося знищити два танки противника, 12 гармат, міномет, п’ять одиниць автомобільної техніки та чотири човни загарбників. Також стерто з обличчя землі три польові пункти боєпостачання та два спостережні пункти.

Водночас зазначається, що російська армія продовжує тероризувати мирне населення півдня. Зокрема, противник завдав удар ймовірно балістичною ракетою типу «Іскандер-М» по Кіровоградській області. Також загарбники завдали п’ять авіаційних ударів із застосуванням 29 керованих авіабомб по населених пунктах Херсонського та Бериславського районів.

Внаслідок ударів пошкоджено 12 приватних будинків та приватний автомобіль.

«Вночі ворог вчергове завдав ударів БпЛА типу «Shahed-131/136», спрямувавши їх по різних регіонах України. В нашій зоні відповідальності знищено п’ять БпЛА: по два в Кіровоградській та Херсонській областях, один - на Миколаївщині», - розповіли у пресслужбі.

Окрім того, окупанти продовжують застосовувати осколкові боєприпаси, скидаючи їх з дронів по населених пунктах правобережжя - в людних місцях, по автівках, подвір'ях. Тільки за минулу добу зафіксовано 11 таких скидів.

Також російські військові здійснили близько 90 артилерійських обстрілів з використанням понад 530 снарядів, в тому числі 11 обстрілів населених пунктів Херсонщини та Миколаївщини. Внаслідок цього пошкоджено 7 приватних будинків, дитячий садок, газогін.

За даними пресслужби Сил оборони півдня, корабельне угруповання ворожого флоту розгорнуто зараз в кількості 11 одиниць. З них 10 кораблів чергують у Чорному морі, один - в Азовському.

«На бойовому чергуванні підводний ракетоносій, спорядження якого до 4 ракет типу «Калібр», - розповіли у Силах оборони.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
27

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні