У селі під час ДТП загинув військовий з батальйону «Поліські вовки»

0
У селі під час ДТП загинув військовий з батальйону «Поліські вовки»
У дорожньо-транспортній пригоді, яка трапилася поблизу с.Бережниця, разом з рідним братом загинув солдат 60-го батальйону «Поліські вовки» 104-ї бригади ТрО Володимир Долід.

Про це повідомили у Сарненській міській раді.

Військовий шлях Володимира Доліда розпочався з початком війни, у лютому 2022. Воїн подався добровольцем до війська у перші дні, тоді ж підписав контракт із ЗСУ.

«Воїн мріяв про мирне життя у вільній Україні, пройшовши пекло Бахмута, аби пекло не прийшло до його домівки», - йдеться у повідомленні.

Аварія, в якій загинув військовий разом з братом, сталася учора, 15 жовтня, в Дубровицькій громаді. У Володимира залишилися батьки, дружина, донька та син.

«Сьогодні, 16 жовтня орієнтовно о 17:00 кортеж розпочне рух вулицями Ярослава Мудрого, Степана Бандери, Вишневій, Дослідна станція, селами Яринівка та Ремчиці», - зазначили у громаді.

Прощатимуться з Героєм та його братом у рідному селі - Ремчицях, у вівторок, 17 жовтня. О 13:00 відбудеться чин похорону у місцевому храмі, а в 14:00 - поховання на кладовищі у селі Ремчиці.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-11

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні