На сході України загинули четверо військових з Волинської області

0
На сході України загинули четверо військових з Волинської області
Захищаючи Україну від російських окупантів, загинув 48-річний воїн із Чарторийська Маневицької громади на Волині Тарас Максимчук.

Про це повідомив голова Маневицької громади Олександр Гаврилюк.

Герой загинув 13 жовтня 2023 року в результаті ворожого обстрілу під час виконання бойового завдання на Харківщині.

«Непоправна втрата для батьків, дружини, сина та усієї громади…

В цю гірку мить розділяю важке горе з рідними та схиляю голову в скорботі. Вічна та світла пам’ять Герою!» - висловлюють співчуття у громаді.



На Запоріжжі загинув солдат з Волині Володимир Гіркович.

Про це повідомили у Четвертому відділі Ковельського РТЦК та СП.

«Шацька громада знову отримала страшну звістку з фронту - загинув житель селища Шацьк, військовослужбовець військової частини А 4030, солдат Володимир Гірикович», - йдеться у повідомленні.

Захисник поліг під час виконання бойового завдання на Запоріжжі. У 35 - річного воїна залишилася мама та двоє сестер.



На війні, захищаючи Україну від російських окупантів, загинув воїн з Волині Дмитро Миколайович Шаповал, житель селища Олика, 1990 року народження.

Про це повідомили в Олицькій громаді.

Солдат мужньо став на захист України, до останнього подиху боронив рідну землю від російських окупантів, боровся за свободу та незалежність Батьківщини.

Загинув Герой 10 жовтня 2023 року під час виконання обов'язків військової служби, завдань пов'язаних із захистом Вітчизни, незалежності та територіальної цілісності України в районі населеного пункту Первомайське Донецької області, під час штурмових дій противника.

«Мужність та героїзм Дмитра є прикладом для нас усіх, нагадуючи нам про важливість відстоювати нашу рідну землю. Відвага і самопожертва Героя неоціненні, найвища цінність віддати своє життя за свою Батьківщину, захищаючи від російського окупанта.

Висловлюємо щирі співчуття братові, рідним та близьким загиблого воїна. Розділяємо разом з Вами біль втрати, сумуємо разом з Вами. Навіки пам’ять про Захисника України буде жити у наших серцях та вічним болем залишиться в душах рідних і близьких людей. Світла та вічна пам’ять Герою!» - зазначають у громаді.



На війні з російськими окупантами загинув Герой з Волині Мирослав Коваль.

Про це повідомили у Любомльській громаді.

«Захищаючи Україну від російських окупантів загинув житель с.Скиби – Коваль Мирослав Олександрович,1972 р.н», - йдеться у повідомленні.

«Висловлюємо щирі співчуття родині Героя. В цю гірку мить розділяємо горе сім’ї та схиляємо голову в глибокій скорботі. Вічна пам'ять Воїну-Герою!» - висловлюють співчуття у громаді.



Про час зустрічі автомобіля з тілами загиблих військових, про дату та час поховання буде повідомлено згодом.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні