Росія стягує своїх військових до українського міста: що це означає

0
Росія стягує своїх військових до українського міста: що це означає
Мер тимчасово захопленого Мелітополя Іван Федоров відслідкував настрої окупантів у Токмаку. За його словами, вони відчувають небезпеку і завозять військових до міста, щоб ускладнити просування ЗСУ.

Про це Федоров розповів в інтерв'ю Наталії Мосейчук, пише ТСН.

«Ми кожного ранку моніторимо ситуацію в Токмаку. Вона в хронології останніх двох тижнів, навіть місяця, рухалася таким чином: спочатку вони дійсно вивезли деякі підрозділи ФСБ. Наступний крок – вони вивезли якісь підрозділи своєї міграційної служби і таке інше», – зауважив Федоров.

Ситуація у Токмаку сьогодні свідчить про те, що окупанти відчувають небезепеку, тому майже 50% своєї нелегальної військової адміністрації вони вивезли з міста до Мелітополя.

«Відчувають вони небезпеку? Точно відчувають. Вибухи в Токмаку – це питання годин, а ні днів. Але чи покидають вони Токмак, то ні, це ще точно рано говорити. На заміну тим цивільним мешканцям, які організовували діяльність ворога на території Токмака, вони завозять військових для того, щоб ускладнити просування наших Збройних сил України», – сказав Федоров.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні