Ще одній категорії чоловіків дозволили виїжджати за кордон

0
Ще одній категорії чоловіків дозволили виїжджати за кордон
В Україні збільшили кількість працівників перевізників, які матимуть право законно виїжджати за кордон як водії вантажного транспорту та автобусів.

Про таке рішення Кабінету міністрів поінформував урядовий представник у парламенті Тарас Мельничук у Telegram-калані.

Він пояснив, чому уряд вирішив ухвалити відповідне рішення. Число перевізників збільшили задля забезпечення дотримання норм Європейської угоди. Вона регулює роботу екіпажів транспорту, які виконують міжнародні автоперевезення.

"Кількість водіїв, які можуть перетинати державний кордон на пасажирському та вантажному транспортному засобі ліцензіата, для вантажних транспортних засобів з одного до двох та пасажирських - з двох до трьох", - повідомив представник уряду.

Також такі зміни закріплені у Правилах перетину держкордону громадянами України, додав Мельничук.

В Україні дев'ятий рік триває запекла війна з Росією, яка на нас напала. З лютого 2022 року триває повномасштабна війна. Процес вручення повісток - це не автоматичний квиток на війну, а насамперед актуалізація даних громадян України. Так, слідом за повісткою можливий призов військовозобов'язаної людини на військову службу. Це нормальний процес у країні, що воює. Варто не забувати, що обов'язком кожного українця є захищати свою країну. Бо якщо сьогодні ти втікаєш від війни - завтра вона може прийти до тебе.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні