Стало відомо, які дві основні цілі росіян у війні

0
Стало відомо, які дві основні цілі росіян у війні
Наразі росіяни мають дві основні мети у війні - вийти на рубежі Донецької та Луганської областей і утримати Бахмут.

Про це йдеться у матеріалі РБК-Україна.

Щодо виходу на межі областей, російському диктатору Володимиру Путіну це необхідно для "легалізації своєї території", яку у РФ навіть вписали в конституцію.

На думку військового експерта Петра Черника, якщо російській армії це вдасться, вона вийде з півдня та оголосить про завершення війни, давлячи на те, що тепер вона йде виключно з вини українців.

"Кожного божого дня, не знаю скільки часу - може місяць, може два, ми будемо в зоні стратегічної рутини. Дві стратегічні цілі у нас - оперативно оточити Бахмут і пробити лінію Суровікіна. Дві стратегічні цілі у них - утримати Бахмут за будь-яку ціну і вийти на кордони Луганської та Донецької областей. Ось під цими чотирма фокусами все відбуватиметься доти, доки одна зі сторін не реалізує свою мету. І так буде довго", - зазначив експерт.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні