Що робити, якщо вручили повістку на блокпосту

0
Що робити, якщо вручили повістку на блокпосту
В Україні триває війна, а відтак і мобілізація до лав ЗСУ. Вручення повісток наразі відбувається активно, а призову на військову службу у воєнний час підлягають чоловіки віку 18 - 60 років. Отримати повістку можна, зокрема, і на блокпостах.

Про це пише 24 канал.

закон точно визначає перелік осіб, які мають право вручати повістку. Це можуть бути: представник органу місцевого самоврядування, керівник підприємства, установи, організації, де працює військовозобов'язаний, управителі багатоквартирних будинків.

Крім того, повістки можуть вручати безпосередньо посадові особи територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки.

Вручення повістки на блокпостах
Якщо вам виписали повістку на блокпосту і ви за неї розписалися, вам треба прийти до військкомату (ТЦКСП).

Повістку можна оскаржувати, якщо для цього є підстави, як от неправильне оформлення оповіщення. Звертатися зі скаргою можна у військкомат, Міністерство оборони або Нацполіцію.

Також можна підписати повістку, зазначивши, наприклад, що вона складена з порушеннями. Вказати, що є факти підробки документа, тому що повістку заповнює неуповноважена особа.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні