У Луцьку біля ТЦ водій авто заїхав на кільце і перекинувся

0
У Луцьку біля ТЦ водій авто заїхав на кільце і перекинувся
У Луцьку посеред кільця виявили покинутий автомобіль BMW, який опинився там внаслідок ДТП. Очевидці повідомили, що після аварії водій та ще декілька пасажирів вийшли з авто і пішли геть. Наразі власника легковика шукає поліція.

Про це пише ZAXID.NET.

Як повідомила у коментарі ZAXID.NET старша інспекторка патрульної поліції Анна Цисюк, виклик до патрульних про ДТП на перехресті вулиць Гордіюк, Єршова, проспекту Відродження та проспекту Соборності надійшов вночі у середу, 18 жовтня. Заявник повідомив, що автомобіль заїхав на кільце та перекинувся. Згодом з легковика вибрались водій і пасажири та пішли у невідомому напрямку.

«Патрульні негайно відправились на місце події, де виявили транспортний засіб марки BMW, який був зачинений. Поліцейські обстежили прилеглу територію, осіб, причетних до ДТП, не було виявлено», – зазначає Анна Цисюк.

В результаті ДТП вулично-шляхова мережа не пошкоджена, лише автомобіль зазнав механічних пошкоджень. Патрульні встановили дані власника та відправили матеріали до відділу ДТП для з’ясування усіх обставин інциденту. Тож наразі правоохоронці розшукують власника авто.





Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні