У ЗСУ назвали місто, яке найближчим часом хоче захопити рф

0
У ЗСУ назвали місто, яке найближчим часом хоче захопити рф
На сьогодні ціллю ворожого наступу, що відбувається у смузі східного угруповання, є бажання просунутися до Куп’янська на Харківщині і спробувати його оточити, а згодом захопити.

Про це сказав начальник прес-служби Східного угруповання військ ЗСУ Ілля Євлаш в ефірі телемарафону, пише УНІАН.

Він зазначив, що ворог наразі більше уваги акцентує на харківській ділянці – поблизу Синьківки та Іванівки, де минулої доби зафіксовано 15 атак – всі на Куп’янському напрямку.

«Лиманський напрямок поки що противник не зачіпає, ймовірно, через те, що раніше тут добряче отримав на горіхи від Сил оборони сходу і наразі перегруповується та відновлюється», - сказав Євлаш, додавши, що така ситуація ненадовго.

За його словами, також на інтенсивність бойових дій впливають і погодні умови, оскільки починається сезон дощів і це впливає на перебіг і штурмових дій противника і загалом на застосування авіації та БПЛА.

Євлаш нагадав, що програма максимум у ворога – повна окупація Луганської та Донецької областей

Разом з тим він наголосив, що найближчою метою нинішнього наступу ворога у смузі східного угруповання є Куп’янськ.

«Завдяки великій кількості техніки та живій силі ворог хоче дістатися до Куп’янська і спробувати його оточити, а потім і захопити. Але ми маємо там потужний укріпрайон, потужні сили, які стримують цю навалу. Противник не має там успіхів та не матиме у майбутньому», - наголосив він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-14

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні