Відома українська акторка виходить заміж

0
Відома українська акторка виходить заміж
Українська акторка, зірка серіалу "Папік" та "Встигнути до 30" Дар'я Петрожицька поділилася з шанувальниками приємною новиною.

Про це пише ТСН.

Так, Петрожицька зізналася, що вона виходить заміж. Бойфренд акторки Олексій освідчився їй.

Як зауважила Шаманська, Дар'я не хотіла з цього робити якийсь хайп, чи інфопривід, Петрожицька навіть у фотоблогу не робила окремий пост, бо вважає, що говорити про це не на часі. Втім для Аліни зробила виняток.

Разом з тим Петрожицька показала й обручку з діамантом.



Зазначимо, що про стосунки з хлопцем на ім'я Олексій Дар'я Петрожицька розповіла у квітні 2021 року. За словами артистки, з коханим вони познайомилися під час відпочинку в Єгипті і хлопець не знав, що Даша – українська зірка. У перші дні повномасштабної війни Дар'я поїхала до свого бойфренда у Німеччину, в місто Гамбург. Там її наречений протягом тривалого часу живе та працює.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні