У ЗСУ розповіли, чи може рф до кінця року захопити Донецьку і Луганську області

0
У ЗСУ розповіли, чи може рф до кінця року захопити Донецьку і Луганську області
Росіяни встановили нову дату для виходу на кордони Донецької та Луганської областей. Це вже не перший дедлайн, який називають у Росії. Однак досі чомусь жодну ціль до зазначеного терміну виконати не могли.

Таку думку висловив керівник пресслужби Східного угруповання військ Ілля Євлаш, пише 24 канал.

Бажання захопити Донеччину та Луганщину кордони пов'язане зокрема з політичним, а не стратегічним фактором.

"Я вже збився з цих дедлайнів, скільки ж їх уже було. А ми вкотре довели, що ЗСУ – це найкращий зриває дедлайни для окупантів", – підкреслив Ілля Євлаш.

Чому росіяни ставлять нові терміни
Російська влада невтомно генерує нові дедлайни та дати, без надії сподіваючись на успіхи своєї армії. Вони вже й хотіли зупинити контрнаступ Збройних Сил України та зараз планують вийти на адмінкордони Донеччини та Луганщина. І перший, і другий задум росіян – далекі від реальності.

"Найближчі плани чи про взяття Куп'янська до нового року, чи інші – це, звичайно, повна маячня. Необхідно зрозуміти, що ми вже 9 років воюємо з Росією. Ми знаємо більшість несподіванок ворога, зокрема, що він може і на що він здатний", - наголосив Євлаш.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні