У путіна почалися панічні атаки та спалахи агресії

1
У путіна почалися панічні атаки та спалахи агресії
Останнім часом у кремлівського диктатора Володимира Путіна почались панічні атаки та спалахи необґрунтованої агресії.

Про це розповів російський опозиційний правозахисник, засновник Gulagu.net Володимир Осєчкін, пише 24 канал.

За його словами, Путіну дедалі важче нормально функціювати. З огляду на це, його оточення серйозно розглядає різні сценарії розвитку подій після його смерті.

«Очевидно, що йому важко. Позначаються вік, величезне психологічне навантаження і той тиск, якого він собі завдав, тому що весь цивілізований світ не приймає його диктаторську політику», – зазначив Осєчкін.

Російський президент потребує багато часу, щоб прокинутись. Крім того, він по пів години і більше проводить у ванній, щоб віддихатись, взяти себе в руки й контролювати свої дії.

Однак вдається не завжди – Путін періодично має панічні атаки та сплески необґрунтованої агресії на оточення.

Оскільки російський президент перебуває в надемоційному стані й не переймається наслідками своїх дій, він становить велику небезпеку.

«Він думає лише про те, як утримати владу, щоб не опинитись у в'язниці Гааги або не бути вбитим унаслідок палацового перевороту. У ці моменти він здатен на багато чого», – наголосив Осєчкін.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Скоро здохне собака дика!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні