Жінка із заходу заявила, що Україна веде війну проти мирного населення

1
Жінка із заходу заявила, що Україна веде війну проти мирного населення
Суд визнав винною у виправдовуванні збройної агресії Російської Федерації проти України жительку Івано-Франківщини. Їй призначили три роки ув'язнення.

Про це йдеться у вироку Тисменицького районного суду.

Жінка народилася у селищі Єге-Хайя в Якутії, однак згодом переїхали до України, на Прикарпаття.

У червні минулого року вона поширювала у забороненій соцмережі «Однокласники» матеріали, в яких заперечувала війну РФ в Україні та виправдовувала злочини російських військових.

Зокрема, в одному з дописів обвинувачена звеличувала загиблих бойовиків Захарченка, Моторолу, Воху, Водяного. Окрім цього, вона поширила в «Однокласниках» публікацію про те, що «спеціальна військова операція» зі звільнення окупованих неонацистами територій буде обов'язково виконана, бо Україна веде бойові дії проти мирного населення, що є прямим воєнним злочином, а Захід є співучасником невинних жертв, оскільки поставляє все більше і більше озброєння для ЗСУ».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Понаїхало усілякого!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні