У РНБО зробили гучну заяву про третю світову війну

2
У РНБО зробили гучну заяву про третю світову війну
Третя світова війна почалася у 2008 році і зараз йде її гаряча фаза, вважає секретар Ради нацбезпеки і оборони України Олексій Данілов.

Про це він сказав в ефірі телемарафону Єдиних новин, пише УНІАН.

Зокрема Данілова попросили прокоментувати тезу, що з нападом ХАМАСу на Ізраїль почалася ІІІ Світова війна, оскільки зараз чітко виокремилась вісь зла, проти якої воює цивілізований світ.

«Третя світова війна почалася в 2008 році, коли Російська Федерація напала на Грузію, забрала частину території. Потім була ситуація лютого 2014 року. Просто вона (війна) знаходилась в такому «прихолодженому» стані, а зараз перейшла в активну стадію. В гарячу фазу вона перейшла 24 лютого 2024 року. А те, що зараз відбувається на території Ізраїля, на території інших країн – це вже наслідки. Більш того, я впевнений, що це не остання війна (конфлікт – УНІАН), які ми будемо найближчим часом з вами спостерігати. Світ прийшов у великий рух… І дуже багато буде зараз залежати від того, як швидко можна буде ставити крапку в цьому питанні, щоб вона, не дай Боже, не розповзлася по всьому світу», - сказав Данілов.

Він підкреслив, що це дуже важливо, щоб світ зараз відреагував відповідно.

«І я думаю, що відповідальні політики, в тому числі США розуміють, що якомога швидше треба ставити крапку. Раз і на завжди», - підкреслив секретар РНБО.

За словами Данілова, якщо б Грузія і Молдова почали звільняти свої території від РФ, коли триває війна в Україні, то спільно нам вдалося б набагато швидше вирішити питання повернення територій, захоплених агресором.

«Моя позиція була ще з кінця лютого-початку березня, коли розпочалась в нас агерсія, і я говорив: якщо б грузини і Молдова почали звільняти свої території від російських окупантів, ми б тоді набагато швидше вирішили це питання. Але це рішення їх урядів, це рішення цих країн. Вони вважають, що з нашою допомогою, тобто коли ми переможемо росіян, то вони дуже швидко звільнять свої території», - зауважив секретар РНБО.

Він додав, що ситуація в Карабасі, показала повну неспроможність росіян бути партнером, відповідати за свої слова тощо, бо вони гарантували вірменам ряд питань.

«Я за те, щоб якомога швидше всі конфлікти закінчились, які є в світі. Більш того, вони мають закінчитись справедливо. І з якомога меншими втратами. На жаль, ми сьогодні свою незалежність відстоюємо з такими втратами… Якщо б в 2008 р. світ відповів на той час сучасному гітлеру на прізвище Путін, а в 2014 році, коли було Кримське питаня, то я думаю, що втрат було б набагато менше. Але це вже історія. Нам своє робити, нам перемагати ворога», - підкреслив Данілов.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ДАНІЛов=кацапська хвамілія в жида-хуйла...ОВ-ОВ-ОВ!!!
Відповісти
КАЦАП зе-данілОВ ТРАХАНИЙ трикратним ЖИДІВСЬКИМ крадієм пенсій клоуном зеленським ПІДОР СМЕРДЯЧИЙ ГІВНОМ!!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні