На одному з напрямків фронту у російських солдатів відбувається самогубство

1
На одному з напрямків фронту у російських солдатів відбувається самогубство
У районі Авдіївки, Донецької області, російські окупанти продовжують намагатися захопити позиції, зазнаючи значних втрат серед свого особового складу. Українські оборонці продовжують відбивати атаки противника та змогли успішно відстояти терикон біля коксохімічного заводу.

Про це сказав речник Української добровольчої армії «Південь» Сергій Братчук в ефірі телеканалу FREEДОМ.

Ситуація в районі Авдіївки залишається важкою, повідомив речник.

«Як заявив наш головнокомандувач, немає простих ділянок сьогодні на фронті. Фронт дуже великий — протяжністю понад тисячу кілометрів. І Авдіївка сьогодні, як і Куп’янський напрямок, Сватівський, є одними з найбільш, дійсно, напружених», — зазначив Братчук.

Братчук також повідомив, що ворожі сили продовжують атакувати терикон поблизу коксохімічного заводу.

«І йдеться не про терикон як такий. Йдеться про ті висоти, які хоче окупувати ворог. І з яких йому буде легше, за задумом російських військових, атакувати Авдіївку далі і входити з флангів. Але ЗСУ відбилися на флангах. Терикон залишається нашим», — зазначив гість ефіру.

Братчук підкреслив, що в районі Авдіївки тривають жорсткі битви. Ворожі сили рухаються колонами, проте Сили оборони здійснюють успішну оборону і не дають ворогу прорватись.

«Напевно, подібного не було з часів боїв поблизу Вугледара торік. Але та інформація, яка надходить, зокрема від українських військових, — тут на порядок вища масованість атак окупантів. Певне самогубство відбувається у російських солдатів з волі їхнього ж командування», — сказав гість ефіру.

Він вважає, що росіяни, маючи резерви, намагатимуться максимально активно проводити атаки і будуть продовжувати це робити, не дивлячись на значні втрати.

«Втрати у противника дуже великі. Але така схема російського наступу не може тривати постійно і не може залишатися на тому ж рівні. І тут уже слово за нашими командирами, командувачами. Думаю, що генерали і командири, які безпосередньо беруть участь у боях, ухвалюють абсолютно правильні адекватні рішення, які допоможуть вистояти і в підсумку перемогти. У нас тільки один хід — хід уперед», — резюмував Братчук.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
зе-ХРЯК трикратний КРАДІЙ ПЕНСІЙ порошенко-вальцман з сYчкою гонтаревою і кулявлобом-яценюком ТРАХАНІ трикратним ЖИДІВСЬКИМ крадієм пенсій СМЕРДЯЧИМ клоуном зеленським Є жидо-ПІДОРАМИ СМЕРДЯЧИМИ ГІВНОМ ЯКІ СКОРО ПОДОХНУТЬ В СТРАШНИХ МУКАХ!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні