Агенти УЕБ проконтролювали відвантаження реалізованої необробленої деревини покупцеві на Волині*

0
8
Агенти УЕБ проконтролювали відвантаження реалізованої необробленої деревини покупцеві на Волині*
Українська енергетична біржа проводить прозорі, конкурентні та доступні кожному торги необробленою деревиною. Також на ліцензованому торговельному майданчику діє постторговий сервіс, який містить у собі контроль відвантаження реалізованої на торгах сировини новому власнику. Його здійснюють Агенти біржі в регіонах. Це значно допомагає підвищити рівень виконання договорів.

Нещодавно така процедура відбулась на Волині, де Філія «Городоцьке лісове господарство» ДП «Ліси України» продала партію необробленої деревини підприємцю.



Представник продавця, покупця та Агента УЕБ оглянули ресурс. Звірили його параметри – породу, якість, розміри та інші з зазначеними у документах. Вони відповідали вказаним. Непорозумінь між сторонами контракту не виникло. Після цього був складений відповідний акт. Цей договір буде виконано, а товар доставлений новому власнику у зазначені терміни.



«Контроль відвантаження реалізованої необробленої деревини має велике значення. Всі сторони контракту мають змогу на власні очі оглянути ресурс й переконатися, що він має саме такі параметри, які потрібні покупцеві. Якщо виникають незначні непорозуміння, ми вирішуємо їх на місці. Завдяки такій процедурі рівень виконання договорів на Українській енергетичній біржі складає близько 90%», - розповіла Тетяна Сахник, менеджер ТОВ «ТІМБЕР МАРКЕТПЛЕЙС» (Агент УЕБ).
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні