Колишнього чоловіка відомої військової звинувачують у домаганнях інших жінок

0
Колишнього чоловіка відомої військової звинувачують у домаганнях інших жінок
На початку жовтня снайперка Євгенія Емеральд офіційно заявила про розлучення з Євгеном Стипанюком. Причина розриву – домашнє насилля. Жінка тривалий час мовчала, бо боялася, втім зрештою наважилася про це публічно заговорити.

Про це пише 24 канал.

Так, щодня вона ділиться новими подробицями про Стипанюка. Раніше з'ясувалося, що Євген потайки знімав інтим з дівчатами, а потім цими відео їх шантажував. Тепер же виявилося, що він ґвалтував жінок. З такими заявами жертви анонімно звернулися до його колишньої дружини.

У своїх інстаграм-сторіс Євгенія Емеральд ділиться історіями інших жінок, які стверджують, що теж були в стосунках з Євгеном або постраждали від його дій. Відомо про дві такі історії. Одна жінка заявила, що Стипанюк зґвалтував її в лісі. За словами жертви, це відбулося після того, як він вночі запропонував її підвезти додому з дачі. Жінка стверджує, що після цього завагітніла й навіть зробила аборт.

"Він запропонував підвезти мене. Я не хотіла, але 23:45 десь була, я й погодилася. В машині він почав приставати та з'їхав з дороги, і в лісі мене зґвалтував. Я залетіла, але зробила аборт", – поділилася невідома.

Крім того, ще одна анонімна особа розповіла, що Стипанюк теж її зґвалтував. Це сталося в Євгена вдома під час їхнього другого побачення.

"Він взяв мене силою, без захисту (що в моїй картині світу взагалі неприпустимо) і, не дивлячись на те, що я просила його цього не робити, його п'яні очі та розум було вже не спинити. Я плакала", – поділилася жінка.

Під цими зізнаннями Євгенія зазначила, що це далеко не єдина історія. До того ж снайперка наголосила, що знає ті очі, про які каже дівчина.









Після публічної заяви Євгенії Емеральд про аб'юз, колишня дружина Євгена Анна Виговська підтримала снайперку й заявила, що теж потерпала від домашнього насилля: "Я колишня дружина Євгена Стипанюка. Нашому спільному сину 13 років. І я також стала жертвою домашнього насилля з його сторони. Абсолютно всі історії, які прозвучали від Євгенії Емеральд, були й в моєму житті".

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні