Чи закінчиться війна, якщо помре путін

0
Чи закінчиться війна, якщо помре путін
Навіть у разі смерті диктатора Путіна, Росія не припинить війну проти України, але ця смерть може дезорганізувати російську армію.

Таку думку висловив радник голови ОП Михайло Подоляк в ефірі телемарафону, пише ТСН.

«Це ілюзія, безумовно, війна не закінчиться, тому що Путін – це тільки один із елементів цієї війни, а в цілому – російська еліта, російські спільноти, ключова російська сутність в тому, щоб проводити цю війну», – каже Подоляк.

Він припустив, що смерть Путіна запустить певні перевороті процеси в самій Росії. Так звані «вежі Кремля» будуть чубитися між собою, вбивати один одного і конкурувати за владу.

«Це непогані процеси, це процеси деструкції. Але я б хотів, щоб ми не жили в тих ілюзіях, що як тільки з Путіним щось відбудеться, це відразу приведе до фіналу війни. Ні, це пришвидшить фінал війни. Але ключовим елементом фіналізації війни є виключно Україна. Україна має довести на полі бої, що Росії не існує як держави, яка міфологічно «продавала» свою силу», – пояснив радник голови ОП.

Якою буде реакція армії РФ на смерть Путіна
При цьому він вважає, що смерть Путіна та боротьба еліт РФ за владу точно дезорганізує російську армію в Україні.

«Незрозумілих рішень буде набагато більше. Лояльність армії – взагалі зникне. Як тільки почнуться оці «боярські битви», це буде означати, що по всій Росії приватні армії почнуть між собою воювати. І тоді певні частини з лінії фронту можуть в ці війни заходити, перебазуючись туди – на територію Російської Федерації», – підсумував Подоляк.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні