«Є нехороші сигнали»: до чого готуються росіяни на окупованих територіях

0
«Є нехороші сигнали»: до чого готуються росіяни на окупованих територіях
Загарбники продовжують незаконну мобілізацію на тимчасово окупованих територіях Донецької та Луганської областей. Нещодавно тамтешні гауляйтери відправили Кремлю показовий лист.

Про це розповів колишній голова Луганської ОВА Сергій Гайдай, пише 24 канал.

Він зауважив, що місцеві гауляйтери звернулися до Кремля з ідеєю закрити більшість шахт в регіоні. Мовляв, їх недоцільно утримувати. Варто залишити лише близько 10 одиниць.

Як наголосив Гайдай, якщо в регіоні дійсно залишать лише близько 10 шахт, то можуть статися дві погані речі. Вони вплинуть негативно і на екологію, і на місцевих мешканців.

«Є нехороші сигнали. Перший наслідок – в регіоні буде екологічна катастрофа. Адже ніхто не відкачуватиме отруйні води із закинутих шахт. Вони підуть у ґрунтові. А велика кількість шахтарів втратять роботу», – розповів Гайдай.

Зрозуміло, що звільнених шахтарів почнуть кидати на фронт. Тому цілком ймовірно, що процес незаконної мобілізації незабаром посилиться на тимчасово окупованих територіях.

Загалом окупанти добивають промисловість на тимчасово окупованих територіях Донецької та Луганської областей. До прикладу, із заводу «Азот», що в Сєвєродонецьку, вивезли обладнання на аналогічні підприємства до Росії. А решту інфраструктури потроху ріжуть на метал.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні