«ПриватБанк» заблокував чоловіку всі рахунки: що сталося

0
«ПриватБанк» заблокував чоловіку всі рахунки: що сталося
Українець поскаржився на ПриватБанк, який без пояснення причин розірвав із ним договір та заблокував картки. Як виявилось, клієнт банку нібито отримав повідомлення з проханням надати документи та підтвердити джерело походження коштів на рахунку. Повідомлення він не помітив, унаслідок чого залишився без доступу до рахунку.

Про це пише Обозреватель.

«Я відразу пішов у відділення та надав усі документи для підтвердження», – написав клієнт на спеціалізованому форумі Мінфін.

У результаті йому заблокували всі рахунки та запропонували переказати залишок коштів на рахунок в іншому банку.

Клієнт стверджує, що банк не надсилав повідомлення із проханням надати документи. Мовляв, це була банківська помилка, а документи він міг надати одразу, але не знав про таку необхідність.

«У «Привату» якісь проблеми в системі, і мені запит не надійшов. І банк вирішив розірвати зі мною всі відносини», – поскаржився вже колишній клієнт ПриватБанку. У «Приваті» пояснили, що вони керуються чинними законами.

Банк має проводити моніторинг всіх своїх клієнтів. І якщо операція є ризикованою чи є підозри, що клієнт діє незаконно, картки можуть заблокувати, а рахунок – закрити. І, незважаючи на прохання клієнта, обслуговуватись у ПриватБанку він більше не зможе.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні