В Офісі президента відреагували на чутки про «смерть путіна»

0
В Офісі президента відреагували на чутки про «смерть путіна»
Радник глави офісу президента Михайло Подоляк прокоментував повідомлення засобів масової пропаганди про "смерть", президента-диктатора РФ Володимира Путіна.

Про це він сказав під час ефіру з російською опозиціонеркою та публіцисткою Юлією Латиніною, пише ТСН.

"Інформаційно - це незначний епізод. І взагалі все, що стосується життя і смерті Путіна або його хвороби - це абсолютно зовсім ніяк ні на що вже не впливає. Тобто, вся ця вся ця сьогоднішня ситуація буде дограна аж до знищення більш важливого: до руйнування конструкції нинішньої російської держави, яка є класичною авторитарною державою з певною опричниною", - висловився Подоляк.

За його словами, сама по собі смерть диктатора Путіна тільки запустить в прискореному режимі процеси розкладання РФ.

"Це буде невід'ємним і невпинним процесом, але як інформаційне повідомлення, ще раз підкреслюються, більше такий літературний феномен типу подивитися, наскільки абсурдистські теми живуть в дискусійному середовищі", - наголосив представник ОП.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні