Росіяни почали використовувати новий ударний БПЛА, який автономно ідентифікує цілі

0
Росіяни почали використовувати новий ударний БПЛА, який автономно ідентифікує цілі
Російські війська почали використовувати нову версію безпілотника-камікадзе "Ланцет", який здатний автономно ідентифікувати цілі

Про це йдеться у зведенні Інституту вивчення війни, пише Еспресо.

Зазначається, що росіяни використовують новий дрон-камікадзе "Изделие-53" з 21 жовтня. Цей безпілотник нібито має систему автоматичного наведення, яка може розрізняти типи цілей і підвищувати шанси успішного удару.

"Изделие-53" поки не використовують широко, але військові випробовують безпілотники для масових синхронізованих ройових ударів.

За даними Інституту, російське командування вважає, що велика кількість ударних БПЛА дозволить силам РФ подолати українську протиповітряну оборону. Хоча корисне навантаження безпілотників "Изделие-53" становить від 3 до 5 кг, а цього не достатньо для значного пошкодження найважливіших військових цілей.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні