У Повітряних силах попереджають українців про масові ракетні обстріли

0
У Повітряних силах попереджають українців про масові ракетні обстріли
Росія, ймовірно, готується до нових масованих обстрілів України. Однак українські захисники готові відбивати ворожі атаки.

Про це повідомив речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат в ефірі телемарафону, Главком.

«Ми не те, що готуємося – ми готові. Тому що 24/7 – це звична робота Повітряних сил протягом всієї цієї війни. Тут без варіантів, мусимо очікувати у будь-який момент будь-якої загрози, будь-яку повітряну ціль», – наголосив речник Повітряних сил.

Ігнат зауважив, що росіяни можуть готуватися до нових масованих атак. За його словами, після чисельних дронових та ракетних атак на Київ окупанти взяли паузу, ймовірно, щоб накопичити ракети.

«Були паузи у них, бо не безкінечні боєприпаси, не безкінечні ракети. Тому вони прекрасно розуміють і завдають таких поодиноких ударів. Вчора «Іскандери», сьогодні Х-59», – пояснив Ігнат.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-10

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні