Двоє чоловіків поранили ножем фельдшера за те, що він зробив зауваження

0
Двоє чоловіків поранили ножем фельдшера за те, що він зробив зауваження
В Одесі вранці 29 жовтня двоє невідомих чоловіків завдали ножових поранень фельдшеру екстреної допомоги. Це сталося після того, як медик зробив чоловікам зауваження через їхню поведінку.

Про це повідомили в Центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Одеської області.

"Сьогодні рано-вранці на третю підстанцію екстреної швидкої допомоги в Одесі вдерлися двоє невідомих. Вони галасували, нецензурно лаялися, а після зауваження, яке їм зробив наш фельдшер підстанції, один з них завдав йому три ножові поранення. Після цього обидва втекли. Наш колега госпіталізований до лікарні", - розповіли в Центрі екстреної медичної допомоги.

Поліція вже шукає злочинців.

В Центрі екстреної медичної допомоги нагадали, що в Україні досі не ухвалений законопроєкт (№6423) про захист працівників екстреної медичної допомоги, який зареєстрували у Верховній Раді 2021 року. Документ має удосконалити правовий захист працівників екстреної медичної допомоги під час виконання службових обов’язків.

"Випадки коли на працівників "екстренки" нападають під час виконання службових обов'язків і завдають їм фізичної та моральної шкоди, є не рідкісними. Зараз такі випадки розглядаються правоохоронцями як звичайні порушення", - пояснили там.

Медики також зауважили, що аналогічні злочини, вчинені щодо працівників поліції або представників влади, мають інше правове провадження – покарання в таких випадках для порушників є більш суворим.

"Просимо народних депутатів України та всіх, хто може вплинути на законотворчий процес, звернути увагу на проблему захисту працівників екстреної медичної допомоги".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні