Чим корисна квашена капуста для організму

0
Чим корисна квашена капуста для організму
Квашена капуста – це справжня криниця корисних речовин. Дієтолог Світлана Фус докладно розповіла, чим корисна квашена капуста для організму.

Про пише storinka.

ВПЛИВ КВАШЕНОЇ КАПУСТИ НА ЗДОРОВ'Я
За словами експерта, у холодний період часу, коли важко заповнити запаси вітамінів на допомогу, прийде всіма улюблена квашена капуста.

На відміну від інших овочів, капуста зберігає свої корисні властивості та важливі корисні речовини протягом усього зимового та весняного сезонів практично без втрат. Це пов'язано з бактеріями молочною кислотою, яка зберігає вітаміни та мікроелементи в овочах.

Квашену капусту необхідно їсти при нестачі вітаміну С, В та U, бета-кератину. Також вона відновить запас заліза, магнію, антиоксидантів, кальцію та калію.

За допомогою багатого складу квашеної капусти у вас вийде:

покращити травлення;

покращити стан волосся, шкіри та нігтів;

знизити симптоми алергії;

покращити роботу імунної системи;

нормалізувати рівень холестерину.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні