Кому з українців можна виїжджати за кордон під час війни

1
Кому з українців можна виїжджати за кордон під час війни
Попри воєнний стан і закриті кордони для чоловіків призовного віку, деякі з них все ж таки мають право залишати країну. Серед них – чиновники, судді, прокурори, держслужбовці.

Про це в ефірі Апостроф TV розповів Андрій Демченко, речник Державної прикордонної служби.

За його словами, відповідні зміни до правил перетину кордону внесли минулої зими. При цьому вищезгаданим категоріям дозволяється залишати Україну лише для службового відрядження, для супроводу неповнолітніх дітей, а також для зустрічі з дітьми за кордоном. Інших підстав для виїзду така категорія не має.

"За час дії цієї норми, Держприкордонна служба не пропустила за кордон близько 2100 громадян такої категорії. Насамперед тому, що у них не було документів, які підтверджують, що вони мають вищезазначені підстави для виїзду", - наголосив Демченко.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
небожителям можна, а простим смертним зась. це рівні права по -УРКАїнськи
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні