В рф заявили про готовність до переговорів: що це означає

0
В рф заявили про готовність до переговорів: що це означає
Міністр оборони Російської Федерації Сергій Шойгу раптово видав заяву про готовність до переговорів щодо України. На думку військового експерта Петра Черника, такі слова пролунали через те, що в РФ упевнені у спроможності повністю захопити території Донецької та Луганської областей.

Про це пише Еспресо.

"В Росії дійшли висновку, що стратегічної мети на цьому етапі війни вони не досягли. Зокрема, ліквідувати українську державність й "повернути" повністю Україну вони не можуть. Саме тому для пропагандистських цілей вони і оголосили вхід так званих "ЛНР" та "ДНР" до складу РФ", – зазначив він.

За словами Черника, для росіян вихід на адміністративні кордони Донецької та Луганської областей – це "завдання мінімум". І прямими перепонами для реалізації цієї мети зараз для росіян є Бахмут та Авдіївка Донецької області.

"Для Путіна потрібні хоч якісь перемоги до весни. Вони знайдуть пояснення атакам по Києву та інших напрямках, як відволікаючий маневр. Саме в такому ракурсі й треба дивитись на те, чому Шойгу почав говорити про переговори та мир. Адже вони вважають, що їм вистачить сил та засобів, щоб захопити повністю Донеччину та Луганщину, і вони вже перевіряють світ, чи може тема миру сприйнята. Такий сценарій дуже небезпечний для України", – наголосив Черник.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні