У селі чоловік вдарив по обличчю 13-річну дитину та пограбував її

0
У селі чоловік вдарив по обличчю 13-річну дитину та пограбував її
У селі Медвин Київської області затримали чоловіка, якого підозрюють у причетності до пограбування дитини. Зловмисник вдарив по обличчю 13-річного хлопця, а потім забрав його телефон. Зловмиснику загрожує до 10 років позбавлення волі.

Про це повідомили в пресслужбі поліції Київщини.

"Подія трапилась на Білоцерківщині у селі Медвин. Ввечері два товариші повертались із кафе додому та зустріли по дорозі 13-річну дитину. Перебуваючи напідпитку, вони почали чіплятися до хлопця, після чого один з них вдарив малого в лице. Неповнолітній закрився долонями, тримаючи телефон. Грабіжник вирвав ґаджет у дитини та забрав його собі", – розповіли в пресслужбі.

Правоохоронці оперативно знайшли та затримали 20-річного зловмисника та помістили до ізолятора тимчасового тримання. За фактом грабежу, вчиненого в умовах воєнного стану, відкрито кримінальне провадження, а затриманому повідомили про підозру.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні