Цим трьом знакам Зодіаку потрібно звільнити будинок від негативної енергії

0
Цим трьом знакам Зодіаку потрібно звільнити будинок від негативної енергії
Боротися з негативом потрібно представникам усіх знаків зодіаку, але трьом із них особливо важливо звільнити від нього власний будинок.

Про це пише ТСН.

Рак
Ракам рекомендується зробити те, чим вони і без зайвих нагадувань та понукань займаються із задоволенням: видерти свою квартиру до блиску. Звичайно, навряд чи вони відшукають у своєму житлі хоч один запилений куточок, але вкотре все протерти їм складно не буде, а негативна енергія поступиться місцем позитивною.

Діва
Дівам, які люблять прибирання і проводять її як з будь-якого приводу, так і без приводу, необхідно не тільки натерти до блиску всі поверхні, а й провести ревізію в шафах. Найчастіше у них там зберігаються речі, які давним-давно ніхто не носить, у той час як вони заважають просуванню поживної енергії – треба безжально їх викинути.

Стрілець
Стрільці – і вони знають за собою цей гріх – не є фанатами прибирання, через що часто страждають, бо не можуть вчасно знайти потрібну їм річ. Та й справи у них загальмуються, оскільки енергія не може циркулювати приміщенням, так що представникам знака необхідно вмить привести дім до ладу.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні