«ПриватБанк» не видає українцям долари: у чому причина

0
«ПриватБанк» не видає українцям долари: у чому причина
Клієнти державного ПриватБанку скаржаться на неможливість перевести в готівку долари. ПриватБанк рекомендує їм користуватися передзамовленням валюти. Однак у такому разі потрібно брати не менше 300 доларів за раз, причому люди кажуть, що їм все одно видають "старі долари".

Про це пишуть клієнти банку на його сторінці у Facebook, передає Обозреватель.

Так, Юлія К. нарікає, що не змогла зняти 100 доларів.

"Хотіла зняти 100 доларів з власного рахунку, виявилося, що у відділенні взагалі немає доларів! Ні 50, ні 100 – немає! Замовити можна тільки від 300, а щоб зняти меншу суму – цитую: "потрібно приходити на касу і питати – є готівка, чи ні". Тобто сьогодні я вистояла чергу просто так!" – написала клієнтка.

На це представники банку зазначили, що без попереднього замовлення валюту можна отримати, лише якщо вона є у касі. При цьому клієнтці підказали, що вона може звернутись до інших відділень.

"Валюту зазвичай клієнти замовляють попередньо. У живій черзі кошти видають за наявністю їх у касі, оскільки раніше інші клієнти також можуть звертатися для купівлі валюти і її фактично на момент звернення може не бути в касі", – додали в банку.

Інші клієнти в тій же галузі обговорення підтвердили, що теж стикалися з проблемами при отриманні готівки. При цьому вони також повідомили, що їм видають "старі долари" навіть на замовлення.

Як уже пояснювали у "Приваті" раніше, банк видає виключно ті доларові купюри, які мають прийматись у населення за правилами НБУ. Так, усі банкноти без ознак підробки чи значного ушкодження придатні для операцій як купівлі, і продажу, без обмежень року випуску банкнот іноземної валюти та його номіналу.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні