Росія скасовує договір про заборону ядерних випробувань

0
Росія скасовує договір про заборону ядерних випробувань
Російський диктатор Володимир Путін підписав закон, який скасовує ратифікацію Росією Договору про всеосяжну заборону ядерних випробувань (ДВЗЯВ). Відповідний документ був опублікований у четвер на офіційному порталі нормативно-правових актів.

Про це пише Главком.

Договір був прийнятий 50-ю сесією Генеральної Асамблеї ООН 10 вересня 1996 року і відкритий для підписання 24 вересня 1996 року.

Під час розгляду питання в Держдумі голова нижньої палати парламенту В'ячеслав Володін зазначив, що рішення про відкликання ратифікації відповідає національним інтересам Росії і буде дзеркальною відповіддю США, які не ратифікували договір.

Спікер Ради Федерації Валентина Матвієнко, у свою чергу, заявила, що «якщо США не продовжать робити кроки в плані виконання своїх зобов'язань, то цей договір так і залишиться такою бутафорією, і Росії немає сенсу брати участь у цій імітації далі, звичайно».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні