З 66-ти населених пунктів примусово евакуюють дітей разом з родинами

1
З 66-ти населених пунктів примусово евакуюють дітей разом з родинами
У четвер, 2 листопада, у 66 населених пунктах Харківської області оголосили примусову евакуацію дітей разом з родинами через безпекову ситуацію в регіоні.

Про це пише Мінреінтеграції.

“Через складну безпекову ситуацію на Харківщині схвалено примусову евакуацію 275 дітей з їхніми родинами із 66 населених пунктів”, — йдеться у повідомленні.

Зазначається, що евакуацію планують провести впродовж 45 дів із Кіндрашівської, Куп’янської, Курилівської, Петропавлівської, Дворічанської та Вільхуватської територіальних громад Куп’янського району Харківської області.

“Евакуйовані діти в супроводі одного з батьків або ж законного представника будуть забезпечені безоплатним прихистком, гуманітарною допомогою, психологічною підтримкою тощо”, — додали у повідомленні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ищете способ чтобы ваш веб-сайт попал в ТОП поиска Yandex? Меньше чем за неделю... Звучит сложно, но не для нас. Гарантируемый успех продвижения благодаря нашему опыту с 2019 года и более 400 успешных кейсов на канале t.me/top1boost Работаем по договору, чтобы вы могли быть полностью уверены в надежности нашего сотрудничества. И главное — вы платите только за достигнутый результат в виде роста позиций. Никакого двойного дна, если рост позиции отсутствуют — вы ничего не должны. Интересуют подробности? Напишите нам — Telegram: t.me/top1booster или WhatsApp: wa.clck.bar/79802050964 Успейте попасть в ТОП-10 Яндекса с нашей помощью!Мы уверены в достижении результата, поэтому предлагаем тест. А вы ничего не теряете, проведя его. Пишите =)
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні