Чому рф поставила на паузу масовані удари: українцям дали тривожний прогноз

3
Чому рф поставила на паузу масовані удари: українцям дали тривожний прогноз
Росія вже понад місяць не завдала масованих ракетних ударів по Україні. У ГУР МО заявляють, що росіяни накопичують ракети.

Про це розповів представник ГУР МО Андрій Юсов в ефірі телемарафону, пише 24 канал.

Остаточний час пуску ракет все ж залежить від живої людини, яка буде віддавати наказ. Тому він не зміг сказати, коли може відбутися масована ракетна атака з боку Росії.

Водночас те, що Росія тривалий час не завдавала масованих ракетних ударів, Юсов пов'язує з тим, що ворог накопичує запаси озброєння.

"Оскільки останнім часом ми бачимо певні перерви у масованому використанні ракетних ударів по Україні, то так – відбувається накопичення (ракет – 24 Канал). Загроза повторення, нехай у менших обсягах, терористичних ракетних ударів Росії по українській цивільній, енергетичній інфраструктурі в зимовий період – вона зберігається і до цього треба ставитися надзвичайно серйозно", – сказав він.

Також представник розвідки заявив, що Росія відчуває проблеми з високоточним та технологічним озброєнням через санкції.

Зокрема, мовиться про сучасну електроніку, чипи, оптику та мікросхеми. За словами Юсова, ці проблеми впливають на обсяги й темпи виробництва зброї в Росії.

Однак Росія налагоджує контрабанду озброєння та різноманітні сірі схеми постачання. Втім, представник розвідки наголосив, що цими шляхами росіяни не можуть закрити поточні проблеми.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-10

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Производитель спецодежды в Москве магазин спецодежды
в москве (specodegdaoptom.ru) - купить оптом спецодежду.
Відповісти
Freee and best HD porn
Відповісти
Free and best HD porn
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні