У одній із областей оголосили примусову евакуацію дітей

0
У одній із областей оголосили примусову евакуацію дітей
У Сумській області планують евакуювати всіх дітей із 30-кілометрової зони від кордону з Росією. Причиною цього стало збільшення кількості обстрілів.

Про це заявив керівник Сумської ОВА Володимир Артюх, повідомляє "Суспільне".

"Я думаю, що максимально практично всіх дітей з 30-кілометрової зони ми маємо евакуювати у більш безпечні місця. Для цього ми будуємо, за дорученням Ради нацбезпеки, захисні споруди. Ми збільшили їх до 40% стосовно того, що було в липні", - сказав він.

За словами глави ОВА, із п'ятикілометрової зони від російського кордону евакуювали понад 600 дітей. Тепер через збільшення обстрілів з боку окупантів зону евакуації хочуть розширити до 30 км.

Артюх також повідомив, що протягом останнього місяця внаслідок російської атаки загинули дівчинка і хлопчик, яким було 14 і 15 років.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні